Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneNUORTEN TREENIRYHMÄ 2020

LEIMAUSLEIRI 2019 ILMOITTAUTUMINEN

 Leimausleiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, vuodesta 2010 lähtien joka vuosi. Vuodesta 2012 lähtien osallistujien yläikäraja on 18-vuotta. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet 700 ja 1 600 osallistujan välillä.

 

Leimaus-leiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Leirillä on mukana seurasta myös VaaSusta ohjaajia takaamassa sen,että kaikille ehditään antaa palautetta suunnistussuorituksista ja päivärytmi toimii. 

VaaSulaisille on alustavasti varattu 8 ohjaajapaikkaa ja 30 lapsi/nuori paikkaa.

Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä huomioiden sen, että on riittävästi ohjaajia tulossa mukaan. Tänä vuonna leiri järjestetään Imatralla 3.-6.6.2019. Sinne lähtö on tällä näkymällä jo sunnuntaina 2.6., jotta ehditään kunnolla leirille.

Majoitusvaihtoehdoksi on toivottu mökkiä/villamajoitusta, mutta emme vielä tiedä onnistuuko se. Jos, niin lapsilta/nuorilta on silloin maksu n 210 e + matkat ja mahdollinen lisäyö.

 

Seura on tukenut viime vuosina osallistujia 70 eurolla ja sitten maksamalla ohjaajien osallistumismaksun. Tuki vahvistetaan kevään aikana.  

Matkat tehdään ohjaajien kera joko autolla tai junalla. Tähän palataan lähempänä.  

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 3.3.2019 alla olevalla lomakkeella VaaSun porukkaan. VaaSu ilmoittaa sitten osallistujat Leimausleirin järjestäjälle. :)

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.