Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneNUORTEN TREENIRYHMÄ 2020

Kilpailunjohtajan tervehdys

Vaasassa 7.9.2016

Hyvät Vaasan Suunnistajien jäsenet, kilpailijat, toimitsijat ja muu suunnistusväki! Vaasan Suunnistajat ry sai hienon mahdollisuuden järjestää sprinttisuunnistuksen suomenmestaruus- ja WRE-kilpailun. Olemme ottaneet haasteen ilolla vastaan.

1 796 suunnistajaa 36 eri sarjassa saapuu Vaasaan tavoittelemaan mestaruusmitaleja ja WRE-pisteitä. Lyhyt sprinttisuoritus karsintoi­neen mittaa suunnistajat ja järjestäjät. Suunnistajan täytyy keskittyä vauhdikkaaseen suoritukseen ja järjestäjän organisaation täytyy olla rasvattu kuntoon. Rasvaus on suoritettu ja noin 240 toimitsijaa on valmiina palvelemaan suunnistajia.

Keskiössä on suunnistaja. Suorituksen jälkeen suunnistaja voi naut­tia hienon kisakeskuksemme palveluista sekä ison kisatapahtuman tunnelmasta Vaasan laadukkaissa olosuhteissa. Toivottavasti Vaasan aurinko näyttäytyy tänään ja kirkastaa hienot puitteemme.

Yhteistyössä Vaasan kaupungin, Pohjanmaan poliisilaitoksen ja pai­kallisen pelastuslaitoksen kanssa olemme satsanneet tapahtumaan ja kilpailijoiden turvallisuuteen. Toivon suunnistajien suunnistavan vauhdikkaasti ja turvallisesti. Kiitän kaikkia, jotka ovat tähän men­nessä edesauttaneet kilpailun järjestämisessä. Kiitos maan- ja tontin­omistajille ja yrityksille, jotka ovat tukemassa kilpailuamme. Erityisesti haluan kiittää Vaasan kaupunkia!

Tervetuloa Vaasaan kokemaan hienoja suunnistuselämyksiä!

Juha Muhonen
Kilpailunjohtaja
SM Sprint 2016

Kilpailunjohtaja Juha Muhonen (KK)