Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneNUORTEN TREENIRYHMÄ 2020

alustavat kilpailuohjeet

 

Alustavat kilpailuohjeet, päivitetty 05.12.2017

 

VaaSun Suomi 100-Rogaining-kilpailussa liikutaan yksin tai 2–5 henkilön joukkueella. VaaSun Suomi 100-Rogaining-suunnistustapahtuma sopii niin suunnistajille ja seikkailu-urheilijoille kuin tavallisille kuntourheilijoille, partiolaisille, retkeilijöille ja kaikille muillekin ulkoilusta innostuneille, eri-ikäisille liikunnan harrastajille.

 

Tarkoituksena on, että kilpailijat keräävät kerätä kahden tunnin aikana mahdollisimman paljon pisteitä käymällä eriarvoisilla rasteilla haluamassaan järjestyksessä. Joukkueen tulee liikkua joukkueena yhdessä.

 

Joukkueella on numerolaput, 1 kpl/joukkue.

 

Kartat jaetaan klo 9.30 ja joukkueella on 20 minuuttia aikaa suunnitella rataa. Mikäli haluatte piirtää reittiä, varatkaa kynä mukaan!

 

Karttaa on päivitetty 7/2017. Kartta on A4 -kokoinen. Kartassa ei ole keskeltä alas suuntaviivoja. Karttamuovin saa myös järjestäjiltä. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 10.00.

 

Lähtöön kokoontuminen tapahtuu klo 9.50. Sijaitsee kilpailukeskuksessa. Muistakaa nollata emit-kilpailukortti!

 

Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla!

 

Kilpailualueella on liikennettä niin auto- kuin pyöräteillä. Kilpailijoiden tulee muistaa varoivaisuus tienylityksissä ja huomioida teillä liikkujat.

 

Joukkueiden tulee saapua maaliin annetun ajan puitteissa eli kahden tunnin sisällä. Jokainen kilpailuajan ylittävä alkava minuutti vähentää joukkueen kilpailun aikana kerättyjä pisteitä kahden pisteen verran.

 

Kilpailun voittaa se joukkue, joka on kerännyt eniten pisteitä. Jos kahdella joukkueella on sama määrä pisteitä, niin voittajajoukkue on se, joka on saapunut maaliin aikaisemmin.

 

Maali sulkeutuu klo 12.15, jonka jälkeen maaliin saapuvat joukkueet eivät saa tulosta.

 

Sarja: kaikille sama sarja

 

Palkintojen jako ja arvonta alkaa klo 12.15. Sarjan voittaja palkitaan ja lisäksi neljä palkintoa arvotaan osallistujien kesken.

 

Nautinnollista suunnistuselämystä Suomen 100-v Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017!

 

Toivottaa

Vaasan Suunnistajat