Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneNUORTEN TREENIRYHMÄ 2020

ORAVAPOLKUOHJELMA 2019

ORAVAPOLKUOHJELMA KAUSI 2019  sisältää

 

1) SÄÄNNÖLLISET KOKOONTUMISKERRAT OHJELMAN MUKAAN; ohjelmassa oravapolkupäivämäärät sekä kokoontumiskartat. Tarkempaa tietoa sisällöstä ja kokoontumispaikoista lähempänä ajankohtaa ja ilmoittautuneille. OHJELMA 

 

HUOM!

Ma 15.4. on ryhmittäin pelisääntökeskustelu > jos vanhemmat lähtevät välillä pois, niin odotetaan heidän tulevan takaisin viimeistään klo 19.10 pelisääntökeskustelua varten.

 

ERITYISHUOMIOITA OHJELMAAN LIITTYEN

 

2) HARJOITUSKILPAILUT:  Vaasan Suunnistajat, IF Femman, Solf IK, Malax IF ja Laihian Luja järjestävät harjoituskilpailut yhteensä viisi (5) kertaa kesän 2019 aikana. Jokaisessa näissä harjoituskilpailussa jaetaan osallistumispalkinto kaikille. 

Huom! Ma 9.9. jaetaan Femmanin järjestämän harjoituskilpailun yhteydessä lisäpalkinto kaikille heille, jotka ovat osallistuneet vähintään kolmeen (3) harjoituskilpailuun. Kaikkiin viiteen (5) harjoituskilpailuun osallistuneet huomioidaan erityispalkinnolla.

 

Harjoituskilpailuihin tulee ilmoittautua etukäteen > kutsu ilmestyy VaaSun sivulle.

 

Harjoituskilpailuissa on aina ensimmäinen lähtö klo 18.30.Tarkistakaa lähtöajat lähtölistoista, jotka tulevat noin vuorokautta ennen kilpailua kotisivuille.

 

 

3) OMATOIMINEN HARJOITTELU VAASARASTEILLA ; VaaSun järjestämillä Vaasarasteilla on usein RR ja TR sekä saa emit-leimauskortin lainaksi ilmaiseksi.  Femmanin Vaasarasteilla on helppo D, ja saat siellä kartan ilmaiseksi, mutta emitin vuokra maksaa.

 

4) LEIRITOIMINTA, josta tiedotetaan, kun on leiri tulossa ja ilmoittautuminen ajankohtaista. Seuraa nettisivuja.

 

5) Oravapolkuviesti, Oravapolkuhenkilökohtainen kilpailu, AM-viesti ja Nuorten Jukola. Näihin kilpailuihin pyrimme lähtemään isolla porukalla ja yhteiskuljetuksella. Kilpailijoita tulee lähteä vähintään 30  osallistujaa / ko. kilpailuun, että järjestetään VaaSun puolesta yhteiskuljetus.

 

6) Omaehtoinen osallistuminen kilpailuihin. Maksettuasi VaaSun jäsenmaksun ja oravapolun toimintamaksun tai olet jo 15 vuotias ja maksat itse myös lisenssin, olet oikeutettu osallistumaan Suomessa suunnistuskilpailuihin. Tällöin VaaSu maksaa osallistumismaksusi, kun ilmoittaudut ajoissa.

 

Yksittäisiin kilpailuihin hoidat järjestelyt ilmoittautumisesta lähtien yleensä itse/huoltajasi kera. Toki, jos huomaat Suunnistusliiton IRMAn kautta, että samaan kilpailuun on menossa myös muita VaaSulaisia, niin kannattaa aina kysellä yhteiskuljetusmahdollisuutta.

 

Viestijoukkueista: Viestien osalta ilmoita osallistumishalukkuus ajoissa IRMAn kautta ja tulee varautua siihen, että joukkue löytyy.  Valmennustiimi muodostaa ilmoittautuneista osallistuvat joukkueet.  Niistä ilmoitetaan sitten osallistuville ja suunnitellaan kulkemiset yhdessä.

 

Osallistumismerkinnät oravapolkuvihkosessa  > Kaikista edellä mainituista osallistumisista pyydä ohjaajaa/vanhempaasi laittamaan päivämäärämerkintä+nimikirj. osallistumisrataan. Olethan rehellinen! Toki voit pyytää merkinnän myös muista suunnistustapahtumista, vaikka ne eivät olisi listalla.

 

Syksyllä seuraillassa palkitaan merkintöjen mukaan, vähintään 12 kertaa osallistuneet. Erityismuistaminen tulee 30, 50, ja sitä enemmän osallistuneille. Seurailta on yleensä marraskuun puolessa välissä, joten pidäthän huolta, että palautat merkintätaulukon seuramme nuorisovastaavalle lokakuun aikana, jotta tulet huomioiduksi.