Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneVaaSun treeniryhmät

Leimausleiri 6.-9.6.2022 Kuopion Rauhanlahdessa. Ilmoittaudu mukaan jo 9.1.2022 mennessä!!

6.12.2021

Leimaus-leiri on lasten ja nuorten suunnistusleiri, joka kokoaa yhteen vuosittain yli 1500 innokasta suunnistuksen harrastajaa. Tarjolla on laadukkaiden harjoitusten lisäksi kivaa tekemistä ja yhdessäoloa. VaaSulaiset ovat osallistuneet leirille perinteisesti joka vuosi ja myös Kuopion Leimaus-leirille 2022 ollaan innokkaalla porukalla suuntaamassa.

Lisätietoa leiristä ja muun muassa leiriohjelman löydät tästä linkistä.

Vuoden 2022 osallistumismaksu on leiriläisille 170 € ja seuraohjaajille 145 €. Seura tukee osallistumista leirille 70 eurolla, seuraohjaajille osallistumismaksu maksetaan kokonaisuudessaan. Majoituskulut/osallistuja leirimaksun lisäksi ovat 75–125 €.

Ilmoittautuminen leirille on muuttunut!!

Ensi vuoden leirille jokainen osallistuja ilmoittautuu itse. Ilmoittautuminen on avattu ja tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on auki 3.4.2022 klo 23.59 asti auki, mutta yhtenäisen majoituksen varmistamiseksi leiri-ilmoittautuminen olisi toivottavaa tehdä viimeistään 9.1.2022 mennessä!

Leirimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitusmaksu tulee maksettavaksi jälkikäteen, kuitenkin 31.1.2022 mennessä, kun majoituspaikat on jaettu ja hinta on selvillä. Jos ilmoittaudut 31.1.2022 jälkeen, maksat sekä leirimaksun että majoitusmaksun samalla kertaa.

Tärkeää ilmoittautumiskaavakkeesta:

-        valittavaa tasoryhmää voidaan vaihtaa vielä leirin aikanakin, se ei siis ole sitova (linkki tasoryhmäkuvauksiin)

-        älä ruksaa majoituskohtaan mitään, ellei sinulla ole omia suunnitelmia majoituksen suhteen

-        VaaSun leiriläiset täyttävät voucher-ruutuun seuraavan alennuskoodin: VAASU70

-        VaaSun ohjaajat täyttävät voucher-ruutuun seuraavan alennuskoodin: VAASU100

-        mikäli et halua nimeäsi näkyviin osallistujalistalle, ilmoita tulostasi riikka.lautamo(at)gmail.com

-        säilytä vahvistussähköposti!! Sähköposti sisältää linkin, jonka kautta voita tarvittaessa muuttaa ilmoittautumistietoja.

Leimausleiriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä VaaSun puolesta leiriasioita hoitavaan Riikka Lautamoon (sähköposti yllä).