Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneVaaSun treeniryhmät
« Takaisin seuran etusivulle

VaaSun treeniryhmät

 

TULE REIPPAASEEN SEURAAN MUKAAN! 

VaaSun 11-18-vuotiaat = Ryhmä 2020  ja yli 18-vuotiaat

 

Ryhmä 2020

Ensimmäinen kokoontuminen oli maanantaina 4.3. klo 17.30. Korttelirastien yhteydessä Metsäkalliolla.

Tulossa mm. yhteinen reissu FSO:n treenipäivään, juoksutesti, yhteislenkkejä ja mm. labyrinttisuunnistusta Vöyrillä Adidashallissa.

 

Ryhmä on avoin kaikille ko. ikäisille VaaSuun liittyville suunnistajille.

Ryhmässä ei ole erillistä ryhmämaksua. Toki odotamme, että kun ilmoittaudut ryhmään olet valmis osallistumaan yhteistreeneihin - ainakin silloin tällöin ja omalta osaltasi olet näin valmis kehittämään omaa suunnistustaitoa  ja - kuntoa. 

 

Ryhmän VaaSu 2020 tavoitteena on ,että lisääntyvät harjoitukset tukevat ryhmäläisten suunnistustaitojen  ja - kunnon kohenemista yhdessä ja erikseen.

Ryhmän 2020 tavoitteena on päästä osallistumaan vuonna 2020 ainakin nuorten jukolaan ja muihin viestitapahtumiin.

 

Kiinnostuitko?

Laita viestiä ryhmän vastuuohjaajalle Riikka Lautamolle:

riikka.lautamo(at)gmail.com,

niin saat tarkempaa ryhmän toiminnasta.


Yli 18-vuotiaiden treenit

 

Yli 18-vuotiaita toivotaan ja kehoitetaan osallistumaan tarjolla oleviin harjoituksiin. Vaasan Suunnistajat seurana järjestää jonkin verran myös yksittäisiä leiripäiviä ja yhteistreenejä, joista tieto välittyy niin seuran watchapp-ryhmän kuin seuran kotisivun kautta.

Kun haluat tietoa yhteisistä treeneistä, laita viestiä esim. seuramme valmennusvastaavalle (Maritta Nurmi, puh. 050-3259920,maritta.helena(at)netikka.fi) ja kerro haluavasi seuran watchapp-ryhmään, niin sinut liitetään siihen.

 

Tällä hetkellä eli alk. tiedossa olevia treenejä:

 

ma: korttelirastit, erillisen listan mukaan KORTTELIRASTIT

 

ke: intervallitreenit ; laita email-osoite Tommy Löfrothille, niin hän tiedottaa sinulle missä ja milloin harjoitellaan keskiviikkoisin; yleensä kokoontuminen Botnihallilla klo 18.30 valmiiksi lämmitelleenä. tommy.lofroth(at)netikka.fii

 

to: koordinaatio- ja loikkatreenit erillisen aikataulun mukaan, joka löytyy jäsensivustolta.

 

pe: lihaskuntotreeni taitoharjoituksen kera Vaasan keskuskoulun jumppasalissa ; aloitus yhteisellä verryttelyllä ulkona klo 17.45-18.15 ja sitten ohjelma jatkuu sisällä klo 18.15-19.45

 

la:sählypelivuoro Länsimetsän koululla klo 18.00-19.30.

 

 

Haluaisitko lisää yhteisiä treenejä? toivomuksia tai olisit itse suunnittelemassa jotain yhteistä treeniä? Laita viestiä tai soita: Maritta Nurmi / 050-3259920, maritta.helena(at)netikka.fi.

 

Tervetuloa mukaan!