Jäsenhuone|Johtokunnan työhuoneVaaSun treeniryhmät

Piharasteilla suunnistusta Vaasassa toukokuu 2020 -Gårdsorientering i Vasa i Maj 2020

21.4.2020

Piharastit ovat yleensä koulujen/päiväkotien piha-alueilla tai puistoissa järjestettyjä suunnistusharjoituksia. Toki nyt yleisen karanteenitilanteen vuoksi nämäkin rastit ovat omatoimisia eli saa mennä suunnistamaan oman aikataulun mukaan ja kartan saa tulostaa itse.

Huhti-toukokuussa Vaasan Suunnistajat järjestävät muutamia piharasteja, joilla voi suunnistaa ilmaiseksi omaan tahtiin ja oman aikataulun mukaan omalla vastuulla yksin tai yhdessä oman perheen kanssa.

Piharastit mahdollistavat niin rauhallisen samoilun kartan kera tai vauhdikkaammankin menon turvallisessa hyvin rajatulla alueella.

Rasteilla on paperiset rastiliput, joihin on merkitty rastikoodi. Rastimerkkeihin ei kosketa koronakaranteenin vuoksi, vaan riittää, että käyt alle puolen metrin etäisyydellä rastista eli että pystyy näkemään rastilipusta rastikoodin.

11.-20.5.2020 piharastit ovat Isolahden koulun pihapiirissä ja 11.-22.5.2020 Suvilahden koulun lähialueella ja Vaskiluodossa 18.-24.5.2020.

Isolahden alueella muistathan kunnioittaa esikoulun toiminnan rauhaa ja suunnistat siellä vasta illalla tai viikonlopulla!  Esikoulun pihan porteista on osa kartalla auki, jolloin toki niistä porteista saa mennä sisälle, mutta muistathan laittaa ne sitten kiinni.

11.-20.5.2020 gårdsorienteringen äger rum i Storviken skolans område och 11.-24.5.2020 i Sunnanvik skolans område. Kom ihåg att respektera Storvikens förskolans verksamhet och orientera där bara under kvällar eller veckoslut. I kartan finns en del av förskolans porter öppna och då får du gå via dem, men vänligen stäng dem efter dig.

Seuraavat kartat ovat tulostettavissa 20.5.( Isolahti) 24.5.( Suvilahti ja Vaskiluoto asti)/Följande kartor finns att skrivas ut till och med 20.5./24.5.

 Isolahden koulun alue rata 1

Isolahden koulun alue rata 2

Isolahden koulun alue rata 3

Isolahden koulun alue rata 4

Isolahden koulun alueen ratojen sanalliset rastinmääritteet

Suvilahden koulun alue rata 1

Suvilahden koulun alue rata 2

Suvilahden koulun alue rata 3

Suvilahden koulun alue rata 4

Suvilahden koulun alueen ratojen sanalliset rastinmääritteet

Vaskiluoto rata 1

Vaskiluoto rata 2

Vaskiluoto rata 3

Vaskiluoto sanalliset rastinmääritteet kaikille radoille

Karttamerkkeihin ja -väreihin ja suunnistuksen perusteisiin voit tutustua mm suunnistusliiton sivun kautta.

Du kan bekanta dig med karttecken och kartans färger samt repetera orienteringens grunder via den här länken.

Nautitaan luontoliikunnasta vastuullisesti! Låt oss njuta av att kunna röra på oss ute i naturen på ett ansvarsfulltsätt!

Muista pitää turvaväli! kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd!

Muista käsien pesu harjoituksen jälkeen! Om ihåg att tvätta händerna efter träningen!

Suunnistusiloa !  Njut ava orienteringen!   Vaasan Suunnistajat