Iltarastit

VAASARASTIT 2022 SKÄRMTRÄFFEN

Järjestäjät  Vaasan Suunnistajat ja IF Femman 

Lähtö ajanotolla torstaisin 7.4.2022 alkaen klo 17.00 - 18.30, maali auki 20.00 asti. Omatoimirastit paikalla seuraavaan keskiviikkoiltaan saakka. HUOM! Heinäkuussa 2022 vain omatoimirastit!

Karttamaksu 6 €/kerta, alle 20-vuotiaat ilmaiseksi. Emit-vuokra 3 €/kerta. EPSUn kausikortti 75 €. Maksu joko Rastilipussa etukäteen tai paikanpäällä käteisellä, Smartum- ja Tyky-setelit, Mobilepay,  Edenred, SmartumPay, Eazybreak ja Epassi.

Järjestettävien Vaasarastien tarkemmat tiedot löytyvät Rastilipusta.

 

Yhteyshenkilöt: Merja Rinta-Koski, Vaasan Suunnistajat 050 320 7409 ja Eija Blomqvist, IF Femman 0400 697 398

 

Toiminta Vaasarasteilla:

1) Ilmoittautuminen ja maksu joko Rastilipussa etukäteen tai paikan päällä. Ilmoittautuminen ja maksu Rastilipun kautta nopeuttaa toimintoja paikan päällä.

2) Seuraa mahdollisia ajo-opastua ja paikoitusohjeita. Huomaa, että ohjeisiin saattaa tulla vielä viimehetken muutoksia. 

3) Valitse sopiva rata paikanpäällä esillä olevista vaihtoehdoista. Kartan saat toimitsijoilta.

4) Toimitsijat sisäänlukevat Emit-ajanottokortin ennen lähtöön lähtemistä. Tapahtuma-aikana toimitsijoille tulee ilmoittaa maastoon lähdöstä, vaikka et käyttäisikään Emit-ajanottoa.

5) Emit-ajanottokortti nollataan lähdössä, ajanotto lähtee käyntiin. Nauti suunnistushaasteista!

6) Loppuaika lasketaan maalileimauksesta. Maalileimauksen jälkeen toimitsijat lukevat Emit-ajanottokortin tiedot tietokoneelle. Ilmoittaudu maalissa myös suunnistaessasi ilman ajanottoa, näin toimitsijat varmistavat, ettei kukaan jää metsään.

7) Lataamalla GPS reittisi Rastit.fi palveluun voit verrata reittiäsi muihin suunnistajiin. Tarkista ensin onko joku jo ladannut reitin ja käytä samaa nimeä tai anna itse kuvaava nimi esim. "Kartan nimi A-rata" ja laita rastit paikoilleen.

Toiminta omatoimirasteilla:

1) Ilmoittaudu ja maksa osallistumisesi Rastilippu.fi palvelussa 

2) Lataa kartta rastilipusta tai lähetä nimi ja rata sähköpostilla osoitteeseen Rastit2020@femman.fi aikaisintaan torstaina. Rekisteröityneet EPSU-kortin käyttäjät saavat linkin karttoihin torstaiaamuna. 

3) Saat kartan paluuviestinä TAI jos et voi itse tulostaa karttaa, voit noutaa maksetun kartan myöhemmin Cyclistä (Kiillekuja 3). Kartat saatavilla Cyclissä perjantai-iltapäivästä alkaen.

4) Suunnistamaan! Rastit ovat paikoillaan torstai-illasta seuraavaan keskiviikkoiltaan saakka. Rastiliput ovat joko paperiset tai kankaiset. Rastikoodi on merkattu lippuun. 

5) Lataamalla GPS reittisi Rastit.fi palveluun voit verrata reittiäsi ja aikaasi muihin suunnistajiin. Tarkista ensin onko joku jo ladannut reitin ja käytä samaa nimeä tai anna itse kuvaava nimi esim. "Kartan nimi A-rata" ja laita rastit paikoilleen.

 

Radat

A: vaikea, pitkä
B: vaikea, keskipitkä
C: keskivaikea, lyhyt
D: helppo, lyhyt

 

EPSU kortti:  Tilaa EPSU kortti/tarra tällä lomakkeella, niin voit osallistua Vaasarasteille ilman erillistä maksua. Täytä lomake myös, jos olet jo lunastanut kortin / tarran jo joltain toiselta EPSU seuralta.

EPSU -kortin hinta on 75 euroa.

Huom. tänä vuonna VaaSun jäsenillä, jotka osallistuvat vähintään kolmiin talkoisiin on mahdollista lunastaa VaaSun kautta EPSU kortti puoleen hintaan. VaaSun talkoolaiset täyttävät lomakkeen EPSU-korttia varten täällä. 
 

Maksetun kortin/tarran voit lunastaa itsellesi torstaisin järjestettäviltä Vaasarasteilta

 

Vaasarasteilla on käytössä rastilippu palvelu:

Kaikkien iltarastien sijainnit kartalla ja tiedot:

https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/kartta

EPSU-korttia käyttävät seurat 2022:

Alahärmän Kisa
Alajärven Ankkurit,Vimpelin Hiihtoseura
Jalasjärven Jalas
Kauhajoen Karhu
Kauhavan Wisa
Kortesjärven Järvi-Veikot
Kuortaneen Kunto
Lapuan Virkiä
Pohjankyrön Rasti
Rasti-Jussit
Rastiketut, Kuortaneen Kunto, Lehtimäen Jyske, Ähtärin Urheilijat
Rasti-Kurikka
Suunta-Jurva
Teuvan Rivakka/ Närpes OK/ OK Kristina
Vaasan Suunnistajat/ IF Femman/ Solf IK/ Malax IF
Ylistaron Kilpa-Veljet