Linja-autokuljetus kisapaikalle

LINJA-AUTOLLA KÄTEVÄSTI SM KESKIMATKAN KILPAILUKESKUKSEEN VAASAN KESKUSTASTA

 

Vaasan kaupungin kanssa yhteistyössä järjestyy edullinen linja-autokuljetus Vaasan keskustasta kilpailukeskukseen Öjbergetille lauantaina 27.5.2023.

Vuoroja on kaksi meno- ja paluuvuoroa.

 

Hinnastoliitteen mukaan (1 vyöhyke) ja maksuksi käy lähimaksu kortilla, Waltti-kortti (muiden kaupunkien arvo käy) tai käteinen.

Linja-auton aikataulu on seuraava:

Vaasan keskustasta Öjbergetin hiihtokeskukseen eli SM-keskimatkan kilpailukeskukseen:

Vaasan matkakeskuksen yläpuolella olevalta maasillan pysäkiltä klo 7.30 ja klo 11.20, ajo kilpailukeskukseen ja siellä perillä n. klo 7.50 ja 11.40.

Lähtö Vaasan torilta kohti Öjbergetiä klo 7.30 ja 11.20. Pysähtyy tarvittaessa Tropiclandian kohdalla ottamaan matkustajia, sitten ajo kilpailukeskukseen, jossa perillä n. klo 7.50 ja klo 11.40. Keskustassa olevat lähtöpaikat liitteessä.

Paluuaikataulu on seuraava:

Öjbergetiltä, kilpailukeskuksesta, lähtö klo 15.30 ja klo 17.20 (useampi linja-auto yhtäaikaa). Kaikki pysähtyvät tarvittaessa Tropiclandiassa, torilla ja kauppatorin kupeessa. (Kartassa keskustan alueella olevat pysäkit)

HUOM! Oli ennakkoilmoittautuminen. Busseissa on vapaita paikkoja, joita voi vielä tiedustella sähköpostitse: maritta.helena(at)netikka.fi